Da li će Hoksi trejdovati Bogdanovića?

NBA 20. jan. 202211:152 komentara
Podeli:
Bogdan Bogdanović, Nejt Mekmilan
Curtis Compton/Atlanta Journal-Constitution via AP

Atlanta je nedavno trejdovala Kamerona Rediša i Solomona Hila u Njujork u zamenu za Kevina Noksa, ali izgleda da to neće biti jedina promena u timu iz Džordžeje ove zime.

Američki mediji prenose da je odlazak Rediša, desetog pika sa drafta 2019. godine, verovatno bio samo početak nekih bitnih promena unutar organizacije Hoksa.

Povezane vesti

Jahu prenosi da postoji „stvarna mogućnost“ da Džon Kolins bude trejdovan pre krajnjeg roka za trejdove (10. febrar), a spominje se da bi Atlantu mogao da napusti i Bogdan Bogdanović .

Kolins je u prvoj sezoni petogodišnjeg ugovora potpisanog prošlog leta vrednog 125 miliona dolara i posle Treja Janga najvredniji je igrač Hoksa.

Bogdanovićeva vrednost, navode mediji iz SAD, daleko je manja nego što je bila na početku sezone. Dvadesetdevetogodišnji bek se borio sa povredama, propustio je i minula tri meča zbog problema sa kolenom, a preostalih 36 miliona dolara iz ugovora validnog do leta 2024. ne idu mu u prilog.

„Pod pretpostavkom da može da ostane zdrav, nekoliko timova će biti zainteresovano za njega samo na temelju njegovog učinka,“ navodi se u tekstu.

Nije nemoguće da Hoksi ponude dvojicu igrača u zamenu za igrača Ol-star kalibra.

Bogdanović ove sezone prosečno beleži 12 poena, 3.8 skoka i 2.6 asistencije.

Nekadašnji košaršak Partizana i Fenerbahčea je od 2020. u Atlatni, a prethodno je dve i po sezone nosio dred Sakramento Kingsa.

Komentari

Vaš komentar