Derozan: Pričao sa Lebronom i LAL, ali nije uspelo

NBA 10. okt 202120:191 komentar
Demar Derozan
Jonathan Daniel/Getty Images

Američki bek Demar Derozan u narednoj sezoni će nastupati za Čikago Bulse, a govoreći za američki „Atletik“ izjavio je i da je Lebron Džejms pokušao da ga „regrutuje“ da pređe u redove Los Anđeles Lejkersa.

Derozan će u narednoj sezoni biti deo potencijalno ofanzivno veoma jake ekipe sa Lonzom Bolom, Zekom Lavinom i Nikolom Vučevićem.

NBA:

Pričao sam sa Lebronom i bilo je odlično. Pokušali smo da se organizujemo. Nije uspelo, znate kako taj posao funkcioniše. Bila je to sjajna prilika, naročito pošto sam ja iz Los Anđelesa, bilo bi to zaista ludo“, rekao je Demar Derozan.

Nisam igrao sa tako talentovanim igračem na krilnim poziijama kao što je Zek Lavin. Trudiću se da mu pomognem da bude što je moguće bolji, pokazaću mu sve što sam do sada u karijeri naučio“, rekao je novi košarkaš Bulsa.

Demar Derozan (32) je u NBA od 2009. godine, kada su ga kao devetog pika na draftu birali Toronto Reptorsi. U ekipi iz Ontarija ostao je do 2018. godine, a do kraja prethodne sezone bio je igrač San Antonija pošto je u Teksas otišao u sklopu trejda za Kavaja Lenarda.

U prethodnoj sezoni Derozan, četvorostruki učesnik Ol-star utakmica, imao je 21,6 poena i 6,9 asistencija u proseku.

Komentari

Vaš komentar