Drama u Bogdanovim Hoksima! Jang odbio da igra?

NBA 5. dec 202222:442 komentara
Jason Getz-USA TODAY Sports

Kako pišu američki mediji bliski Atlanta Hoksima Tre Jang i Nejt Mekmilan su nedavno imali raspravu zbog koje je glavni igrač franšize propustio meč sa Denver Nagetsima.

Bio je to meč u noći između petka i subote u kom je svoj prvi ovosezonski meč igrao Bogdan Bogdanović. Jang je meč propustio zbog „bola u ramenu“ kako je navela ekipa Atlante.

Poznavaoci prilika iz Džordžije pišu da su zapravo Tre Jang i trener Nejt Mekmilan imali raspravu u toku dana. Naime Mekmilan je obilazeći igrače šuterskom treningu pre utakmice pitao Janga zašto ne trenira i da li planira da igra protiv Nagetsa. U tom trenutku trajao je tretman za Treovo rame koje ga je bolelo, pa je rekao treneru da će tokom dana odlučiti da li igra protiv Nagetsa.

Tada je Mekmilan ponudio Jangu opciju da uđe sa klupe ili da se ni ne pojavi u hali. Jang je kako piše Atletik poručio da ne želi da igra protiv Nagetsa i iza toga je tim napisao da on ima bol u ramenu desne ruke.

Ovo su ozbiljni potresi za franšizu koja sada ima razmirice između trenera i glavnog igrača, a tim je tek dobio 13 utakmica iz 23 odigrane.

Komentari

Vaš komentar