Drejmond pruža ruku pomirenja: Durent je moj brat, volim ga!

NBA 11. sep. 202118:20
Podeli:
Kevin Durent, Drejmond Grin
Ezra Shaw/Getty Images

Kada je Kevin Durent 2019. godine napustio Golden Stejt Voriorse delovalo je da je njegov odnos sa nekadašnjim saigračem Drejmondom Grinom nepovratno narušen, ali dvojica košarkaša su zajedno nastupala u reprezentaciji SAD na Olimpijskim igrama i osvojila zlatnu medalju u Tokiju.

Povezano:

Iako se mnogo govorilo o tome da je Grin razlog zbog kojeg je Kevin Durent odlučio da ode u Bruklin Netse, Drejmond je takve glasine opovrgao.

Svi mi možemo da kažemo lako ’Ne želim više da pričam sa njim.’ I život bi se nastavio dalje i sve bi bilo u redu. Međutim, realnost je takva da sam se ja zapitao – da li zaista želim da više ne razgovaram sa Durentom? Ma ne, on je moj brat. Zajedno smo postigli neke posebne stvari. Nemam ništa osim ljubavi prema njemu, ne samo zato što smo zajedno bili NBA šampioni“, izjavio je Drejmond Grin u podkastu „What’s In Your Glass?“ („Šta je u tvojoj čaši?“) koji vodi Karmelo Entoni.

Kada imate takav odnos sa nekim znate da će on uvek biti tu za vas. Da će vam uvek čuvati leđa, ma šta da se dogodi. On zna da može da mi se obrati kakvo god s***e da mu se u životu dogodi“, rekao je 31-godišnji košarkaš.

Komentari

Vaš komentar