Durent: Potvrdilo se da je svaki početak težak

NBA 21. jan. 202110:50
Podeli:
Durent, Harden, Irving
Getty Images/Jason Miller

Kevin Durent je prokomentarisao prvi odigrani meč sa Džejmsom Hardenom i Kajrijem Irvingom, kojeg je njegov Bruklin izgubio posle dva produžetka od Klivlenda rezultatom 147:135.

Osećao sam se sjajno. Činilo mi se da smo jedna jaka celina. Pretpostavljao sam da će biti zabavno. Iako se na kraju potvrdilo da je svaki početak težak, jer smo ponovo imali uspone i padove, ostajem optimista” izjavio je Durent.

Kavalirsi su dobili meč zahvaljujući maestralnom povratniku (pauzirao pet mečeva zbog povrede skočnog zgloba) Kolinu Sekstonu (42 poena), koji je imao podršku Džedija Osmana (25 poena) i Torina Prinsa (17 poena). Sekstonova trojka 1,2 sekundi pre kraja prvog, odvela je susret u drugi produžetak, a onda je mladi as Kavsa u poslednjem periodu igre ubacio 15 poena za konačnu pobedu Klivlenda.

„Velika trojka”, Durent, Irving i Harden u zbiru je postigla 96 poena. Kevin je promašio potencijalni šut za pobedu na isteku prvog produžetka, dok se Kajri vratio u tim na pravi način posle dvonedeljne pauze.

Komentari

Vaš komentar