Durent: Šta dobijamo time ako se naljutimo na Irvinga?

NBA 15. okt. 202110:363 komentara
Podeli:
Durent Irving
Photo by Sarah Stier/Getty Images

Povodom situacije sa Kajrijem Irvingom, krilni košarkaš Bruklin Netsa Kevin Durent pokušava da se koncentriše na sebe i svoj posao, ali se nada da će se Irving vratiti u tim.

Irving odbija da se vakciniše, što znači da ne bi mogao da igra u utakmicama kod kuće, a Netsi su doneli odluku da ga odstrane iz tima dok ne bude mogao da igra u svim mečevima, tj. dok se ne vakciniše.

NBA:

„Definitivno želim da Kajri bude tu“, kaže Durent, koji nije razgovarao s Irvingom od odluke tima, „Voleo bih da se ništa od svega ovoga ne dešava, ali u toj smo situacii. Kajri je doneo svoj izbor, tim je učinio isto. Na meni je da se koncentrišem jeino na sebe i svoj posao, a da te dve strane pustim da reše problem.

Kej-Di je ponovio da ga ne uzrujava to što Irving trenutno nije sa timom.

„I dalje možemo da radimo ono što volimo svakoga dana. Nismo u idealnoj situaciji pred sezonu, ali neke stvari nisu pod našom kontrolom. Šta ćemo postići time ako budemo ljuti? Nećemo promeniti njegovo mišljenje, zar ne? Ne mogu da budem ljut na nekoga ko donosi odluku za sebe, ko sam ja da se ljutim zbog toga? Fokusiram se na tim“, dodaje Durent.

NBA sezona počinje 19. oktobra.

Komentari

Vaš komentar