Hejvord: Džordan veruje u moj potencijal

NBA 2. dec. 202015:47 > 16:493 komentara
Podeli:
Greg M. Cooper-USA TODAY Sports

Gordon Hejvord, predstavio se medijima u svom novom klubu Šarlot Hornetsima. Sjajni košarkaš je pre nekoliko dana stigao u Severnu Karolinu iz Bostona.

Privuklo me što je Majkl Džordan veruje u mene. Učinio je sve da me privoli da dođem. Razgovarao sam sa familijom i odlučio da dođem. Ovo je važan korak u mojoj karijeri i jedva čekam da počne novi izazov“, istakao je 30-godišnji as.

povezane vesti

U Bostonu je Hejvord odmah po dolasku iz Jute doživeo težak lom noge, koji je mnogo uticao na njegovu karijeru u timu iz Masačusetsa.

Ne ljutim se ni na koga u Bostonu. Jednostavno posle povrede sam morao da se naviknem na drugu ulogu u Seltiksima. Trudiću se da se sećam samo lepih trenutaka u Bostonu, a bilo ih je mnogo“.

Hejvord će sjajnog saradnika u Šarlotu imati u talentovanom plejmejkeru Lamelo Bolu, koji je izabran kao treći pik na draftu.

„Viši je nego što sam očekivao. Oduševeljen sam što smo u istom timu. Deluje kao neko ko je podjednako dobar u razigravanju saigrača, kao i postizanju poena. Ima prirodan talenat. Vidi kroz odbranu i nadam se da ćemo maksimalno iskoristiti njegove kvalitete“, rekao je Hejvord.

U naredne četiri godine u dresu Šarlota, Hejvord će zaraditi 120 miliona dolara.

 

Komentari

Vaš komentar