Harden bi u Majami ili Milvoki

NBA 10. dec. 202017:374 komentara
Podeli:
James Harden
Kim Klement-USA TODAY Sports

Jedna od glavnih NBA tema prethodnih dana je potencijalni trejd u kom bi Hjuston mogao da izgubi glavnu super zvezdu Džejmsa Haredna. Navodno njegova želja je da bude trejdovan u Majami ili Milvoki.

Kako piše jedan novinar Atletika, Džejms Harden ne komunicira mnogo sa upravom Hjuston Roketsa, ali namerava da bude profesionalan. U toku su inače tračevi o njegovom trejdu kog je zatražio pre nekoliko nedelja.

Među franšizama koje bi mogle da dobiju Džejmsa u trejdu su se pominjali Bruklin i Filadelfija, a navodno je Harden poručio da želi da se u drugom timu bori za titulu pošto mu je utisak da to u Hjustonu nije moguće.

Roketsi sa druge strane traže takozvani „mamutski“ trejd u kom bi na primer od Netsa tražili Kevina Durenta ili Kajrija Irvinga, a kao odgovor na to Harden je pred početak priprema za novu sezonu poručio da mu je potrebno šest negativnih testova na koronu kako bi počeo sa radom.

Hjuston je probao da odobrovolji Hardena dovevši mu Džona Vola u trejdu za Rasela Vestbruka. Atletik piše da je Harden sada proširio listu timova u koje bi voleo da ode, a među njima su Majami gde bi se udružio sa Džimijem Batlerom kao i Milvoki gde bi igrao sa Janisom Adetokunbom.

Komentari

Vaš komentar