Harden stavio potpis na novi ugovor sa Siksersima

NBA 28. jul 20228:035 komentara
Podeli:
AP Photo/Damian Dovarganes via Guliver image

Džejms Harden i Filadelfija Seventisiksersi su ozvaničili produžetak saradnje. Potpisan je dvogodišnji ugovor, a u ugovoru postoji takozvana opcija igrača pa Harden ukoliko želi može posle sezone 2022/23. da postane slobodan igrač.

Ne brine Džejms Harden previše za svoju budućnost. Finansijski je obezbeđen pa je zato tražio od vlasnika Siksersa da potpiše za „ono što ostane“ kako je sam rekao. Dobio je ugovor vredan nešto manje od 70 miliona dolara, a tim novcem bi mogao da razvija svoj najnoviji biznis proizvodnje vina kog je počeo baš ovog leta.

„Ovde želim da budem. Ovde želim da pobeđujem i msilim da imamo sve delove da stignemo do tog cilja. Od prvog dana u ovoj organizaciji, tim i navijači su mi pomogli da se osetim kao kod kuće. Uzbuđen sam da nastavimo da gradimo na prošloj sezoni i ne mogu da dočekam da izađem na teren i da počnem ovo putovanje“, rekao je Džejms Harden.

Harden je čim se sezona završila izrazio želju da u Filadelfiji ostane, a minula sezona bila je njegova najlošija od kako je u NBA. Imao je tek 22 poena u proseku, Bruklin ga je trejdovao u Filadelfiju u februaru, a sve je bilo zakomplikovano povredom.

Hadren ulazi u novu sezonu kao 33-godišnjak.

Komentari

Vaš komentar