Irving ostaje u Bruklinu za 36,5 miliona dolara?

NBA 28. jun 20227:27 > 8:103 komentara
Podeli:
Al Bello/Getty Images

Kajri Irving, jedan od najboljih bekova današnjice, doneo je odluku da ostane u Bruklinu i naredne sezone. Za godinu dana trebalo bi da dobije 36,5 miliona dolara.

Posle mnogo spekulacija o njegovom odlasku i promeni sredine, tačku na sva nagađanja stavio je Irving odlukom da ostane.

povezane vesti

Svet funkcioniše zahvaljujući normalnim ljudima, ali oni koji su različiti vode nas u bolje sutra. Odlučio sam da ostanem u Bruklinu”, kratko je rekao Irving.

Ova odluka je možda bila i iznuđena, jer je Irving Netsima dostavio spisak timova u koje bi voleo da bude trejdovan. Jedina ekipa koja je pokazala kakav takav interes bili su Lejkersi.

Međutim, unutar NBA lige provejava mišljenje da će čelnici Netsa učiniti sve da se reše usluga Irvinga, jer smatraju „da nije dovoljno posvećen uspesima ekipe“

Sada je sve u rukama Bruklina, koji će ukoliko se pojavi ponuda trejdovati Irvinga gde oni žele. Kada mu istekne ugovor u narednoj sezoni Irving će postati potpuno slobodan agent i moći će sam da odlučuje o svojoj sudbini.

Tokom prošle sezone Irving je u proseku beležio 27,4 poena, 5,8 asistencija i 4,4 skoka po meču, ali je odigrao samo 29 mečeva u regularnom delu sezone. Razlog je bilo to što nije želeo da se vakciniše protiv koronavirusa, pa je mogao da igra samo mečeve van države Njujork.

Komentari

Vaš komentar