„Izvinjavam se ako sam ga udario, nije to bila namera“

NBA 14. jun. 20219:482 komentara
Podeli:
Jokić Buker
Photo by Dustin Bradford/Getty Images

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić kaže da nije očekivao da ga isključe zbog faula na Pejnu u četvrtoj utakmici serije sa Finiks Sansima.

Pri rezultatu 83:75 na nešto manje od četiri minuta do kraja trećeg perioda, Jokić je faulirao Kamerona Pejna i pri tom ga zakačio po licu.

Povezane vesti

“Želeo sam da promenim ritam utakmice, da dam svom timu energije, da napravim jači faul. Jesam li ga udario? Ne znam, ali izvinjavam se ako jesam. Nije mi namera bila da ga povredim ili da ga namerno udarim u glavu. Gledao sam posle utakmicu u svlačionici kako bih se malo ohladio”, rekao je Jokić i dodao:

„Iskreno, mislio sam da me neće ni isključiti, tako da nisam imao vremena da bilo šta kažem saigračima. A i oni sve znaju, ne moram ja da im govorim. Žao mi je, pogrešio sam, ali sada ne mogu da vratim to što sam uradio. Čvrsti su, nisu odustali, i treba im odati priznanje“.

Na pitanje da rezimira uspešnu sezonu u kojoj su u ključnom trenutku ostali bez Džamala Mareja, Jokić odgovara:

„Naravno da ovo nije prošlo kako smo želeli. Isprašili su nas. Ipak, mislim da možemo da hodamo uzdignute glave. Treba da prihvatimo poraz, da ne razmišljamo previše o njemu jer ne možemo da promenimo, pa da budemo bolji. Sezona je bila odlična, sve do poslednje četiri utakmice. Iz ove sezone pamtiću saigrače, ovu grupu igrača koja je bila stvarno sjajna“.

Do isključenja, Jokić je imao 22 poena (9-17 iz igre), 11 skokova i 4 asistencije.

Komentari

Vaš komentar