Janis: Ne mogu da objasnim blokadu, ali to je prošlost

NBA 17. jul. 20218:54 > 8:571 komentar
Podeli:
Giannis Antetokounmpo
AP Photo/Aaron Gash

Janis Adetokunbo je obeležio četvrtu utakmicu finalne serije NBA lige strašnom rampom na Deandreu Ejtonu. Možda se tada desio presudni momenat u čitavoj seriji, ali grčki igrač kaže da je sada to sve prošlost i da fokus treba da ide na petu utakmicu.

Peti meč u serji između Finiksa i Milvokija je opet u Arizoni i to u noći između subote i nedelje. Ipak i dalje je u sećanju svima rampa Janisa na Ejtonu koja je onemogućila Sanse da u završnici utakmice naprave preokret.

Neverovatno je šta tvoje telo može da uradi kada misliš o pobeđivanju. Tada ideš u ekstrem. Ne mogu da objasnim blokadu. Ali na kraju krajeva to je sada prošlost. Kada pričaš o prošlosti tada tvoj ego priča. To je prošlost i gotovo je„, kaže Janis Adetokunbo.

Moram da nastavim da pravim poteze koji su vredni pobeda. Moram da nalazim načine da pomognem timu da bude veliki. Shvatio sam da kada misliš o prošlosti, tada je to tvoj ego. Pa razmišljaš šta si sve uradio, dobili smo ranije ovaj tim 4-0, osvajao sam to u prošlosti. Kada se fokusiram na budućnost, to je moj ponos. Razmišljam kako idemo u peti meč, kako ću da uradim ovo i ono. Kako ću dominirati. To priča tvoj ponos, to se ne dešava. Ja se fokusiram na trenutak, to je skromnost. Kada ne postavljaš očekivanja. Izađeš i uživaš u igri„, kaže Adetokunbo.

Komentari

Vaš komentar