Janis: Ne možemo da budemo zadovoljni

NBA 15. jul. 202110:36
Podeli:
Giannis Antetokounmpo
AP Photo/Aaron Gash

Janis Adetokunbo je bio heroj Milvokija u pobedi protiv Finiksa. Nije bio jedini jer je Kris Midlton zatrpavao obruč Sansa, dok je obruč Baksa u ključnom trenutku sačuvao baš "grik frik".

On je udario ključnu rampu Deandreu Ejtonu koji je dobio lob pas da prikuca loptu u obruč. Bila je to jedna od najlepših rampi ikada u NBA ligi, a možda može da promeni čitav tok finalne serije.

Bio je dobar osećaj, ali ne možemo da budemo zadovoljni. Moramo da uživamo u igri i da igramo dobru košarku„, rekao je Janis posle pobede, a odmah su ga novinari pitali o rampi na Deandreu Ejtonu.

VESTI IZ NBA

Mislio sam da će da zakuca preko mene iskreno. Ali sve treba da uradiš da dobiješ meč. Samo da staviš sebe u poziciju da pobediš. Pročitao sam da će to da se desi, video sam kako Kris baca lob i samo sam hteo da skočim vertikalno sa njim. Nadao sam se da ću stići i uspeo sam i udario sam dobru rampu, iz toga smo dobili dva poena„, kaže Adetokunbo.

On je meč završio sa 26 poena, dok je Kris Midlton imao 40.

Ponosan sam. Kao što rekoh sve je do verovanja, ja mu verujem. Pobeda ili poraz, ja sam u redu sa time. Kada god je ovakva utakmcia hoćeš da presuđuješ. Bilo da je pobeda ili poraz hoćeš da uzmeš šut„, dodaje Janis.

Rezultat u finalnoj seriji NBA lige je 2-2 i sada je peti meč opet u Arizoni u subotu.

Komentari

Vaš komentar