Janis: Poboljšaću šut, igraću i do 45. ako treba!

NBA 1. dec. 202019:53 > 21:466 komentara
Podeli:
janisadetokumbo
Douglas P. DeFelice/Getty Images

Janis Adetokumbo, dvostruki uzastopni MVP NBA lige, kaže da nije tačno da ne bi želeo još jednu superzvezdu kraj sebe u Milvoki Baksima.

„Svakako da jesam ponosan na ono što smo postigli sa ovim timom, od 15 pobeda došli smo do 60, prošle sezone smo mogli i do 65-70. Ali te priče da sam ponosan što nemam tu vrstu podrške nisu tačne – i da sam peti-šesti igrač po kvalitetu u timu, ne bi mi smetalo. Evo, ovo nikada ranije nisam rekao – da u Milvoki dođu Lebron, Durent i Entoni Dejvis, bio bih sasvim u redu sa time“, kaže Grik Frik i dodaje:

Povezane vesti

„Ne zanima me jesam li prvo, drugo ili treće ime jer želim da pobeđujem. Kada sam imao 18-19 godina, možda nisam razumeo šta je potrebno uraditi kako bi se pobeđivalo. Sada, sa 25 želim da pobeđujem jer toga će se ljudi sećati kada se povučem. Nije mi bitno da li sam najbolji igrač u timu“.

Grk ističe da planira da igra do 40. godine kako bi ostavio nasleđe i u NBA i u grčkom nacionalnom timu.

„Neću stati dok ne postignem ono što želim. Hoću da osvojim medalju i NBA titulu. Možda nastavim da igram i do 45, ne žurim nikuda. Razmišljam samo o sledećem danu kako bih stigao tamo gde želim – moram da poboljšam šut, penale, i to će se desiti jer ulažem mnogo rada i verujem u sebe“, zaključuje Adetokumbo.

Komentari

Vaš komentar