Jokić: Ne treba to da radim… Moramo nešto da promenimo

NBA 19. apr 20228:5210 komentara
Podeli:
Nikola Jokić
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić priznao je da ne sme da reaguje na način na koji je reagovao sredinom poslednje četvrtine duela sa Golden Stejt Voriorsima.

U porazu 126:106 za 0-2 u seriji, Jokić je isključen zbog druge tehničke greške, posle rasprave sa sudijom.

„Bio sam frustriran svime, ali tako je kako je. Ne bi trebalo to da radim. Mislio sam da sam bio fauliran, čuo sam udarac, zato sam i reagovao. On je rekao da nije faul, to je njegova tačka gledišta. Ima emocija, želimo da pobedimo“, rekao je Jokić o drugoj tehničkoj greški.

Geri Pejton II je udario Jokića po zadnjici tokom prvog poluvremena, na šta je Nikola nešto burnije reagovao.

NBA:

„On ne treba to da radi. Samo sam reagovao, nema potrebe da to radi“.

Igrači su razgovarali međusobno u svlačionici posle novog ubedljivog poraza.

„Razgovarali smo i nadam se da ćemo uspeti da reagujemo i da nešto promenimo u igri. Nadam se da možemo da nađemo bolji ritam i u odbrani i u napadu. Nekada smo samo stajali u odbrani, i dozvoljavali im neke stvari koje smo znali da će raditi. Rekao sam ekipi i pre prvog meča da moramo i da gubimo zajedno i da pobeđujemo zajedno. Nismo podeljeni“.

Treća utakmica igra se u Denveru, u četvrtak na petak od 4.00 po srednjoevropskom vremenu.

„Moramo da budemo usredsređeni na svoj plan igre, detalji su ključni – napraviš jednu grešku i nateraće te da platiš. Šampionski su tim. Znamo da će pogađati teške šuteve, to rade celog života, ali mi moramo u napadu da radimo ono što inače radimo“, zaključio je Jokić.

Sofa
Komentari

Vaš komentar