Jokić: Samo sam ga video i bacio loptu… (VIDEO)

NBA 22. okt 202211:21
AP Photo/Jeff Chiu via Guliver image

Nikola Jokić je bio ključan u pobedi Denvera nad Golden Stejtom u petak u San Francisku. Slavili su Nagetsi 128:123, a jedna asistencija srpskog centra je prelomila duel u odlučujućim trenucima.

Prišao je Golden Stejt u poslednjem minutu na samo jedan poen razlike. Bilo je 124:123, a kako je Denver primio koš Jokić je bacio loptu za potpuno samog Brusa Brauna. U deliću sekunde je bilo ponovo tri poena prednosti za Nagetse. Novinarku je posle meča kako to da Jokić ima takvu odlučnost i hrabrost da baci pas preko celog terena u trenucima kada je toliko gusto.

„Samo sam ga video otvorenog. Bili smo na jednom poenu prednosti, prešli smo na tri. Mogli smo da fauliramo i mislim da je bila dobra odluka“, rekao je Jokić.

„Sve se to dešava u deliću sekunde, kako tako brzo vidiš igru?“, pitala je novinarka ESPN.

„Ne znam, iskreno samo sam ga video i bacio mu loptu. Posle toga sam razmišljao“, dodao je Jokić.

„Iskreno nismo imali najbolju završnicu. Imali smo dve ili tri izgubljene lopte na samom kraju. Moramo da budemo mirniji u tim situacijama. Ali pogodili smo bacanja, napravili smo dobre faulove, dobre odbrane, tako da je to bila dobra pobeda na gostovanju. Kristijan Braun je imao teško veče, ali on je naš ruki i imao je dobru energiju. Di Džej je bio dobar u skoku. Bouns je bio odličan sa svojom brzinom i pokretao je ostale igrače“, rekao je Jokić.

Komentari

Vaš komentar