Kakav će to tim biti: Majami želi Bila

NBA 21. mar 202216:501 komentar
Bredli Bil
AP Photo/Brandon Dill via Guliver

Bek Vašingon Vizardsa Bredli Bil mogao bi na leto da promeni sredinu – njemu ugovor sa timom iz prestonice ističe na leto 2023. godine, ali bi u „sign and trade“ transakciji mogao da napusti „Čarobnjake“. Američki mediji navode da su za usluge sjajnog košgetera zainteresovani u Majamiju.

Na taj način Bil bi tokom leta mogao da napusti Vizardse, ali omogući timu koji ga je pre deset godina draftovao da dobije nešto zauzvrat. Ukoliko bi odbio produžetak ugovora i otišao na leto 2023. godine kao neograničeni slobodni agent, Vašington bi ostao „praznih ruku“.

NBA:

Majami ima mlade igrače koje bi mogao da pošalje u trejdu za Bila, koji će na leto najverovatnije potpisati petogodišnji ugovor vredan čak 245,6 miliona dolara.

Jedan od timova koji je takođe pokazivao veliko interesovanje za 28-godišnjeg košarkaša iz Sent Luisa je Filadlefija, ali to će posle trejda u kojem je u Pensilvaniju došao Džejms Harden biti prilično teško.

Bredli Bil (28) je u ligi od 2012. godine, sve vreme je u Vizardsima, a trosturki je učesnik Ol-star utakmica. U tekućoj sezoni ima problema sa povredama, odigrao je tek 40 utakmica, ali mu je prethodna sezona bila najbolja u karijeri – u proseku je postizao 31,3 poena.

Komentari

Vaš komentar