Kako je Kobi 2007. umalo završio u Dalasu

NBA 17. avg 202218:441 komentar
Podeli:
Harry How/Getty Images

Legendarni bek Kobi Brajant čitavu 20 godina dugu NBA karijeru proveo je u dresu Los Anđeles Lejkersa, a vlasnik Dalas Meveriksa Mark Kjuban ispričao je da je „Crna mamba“ bila nadomak prelaska u tim iz Teksasa 2007. godine.

Kjuban je ispričao da je mislio da je sve gotovo i da će Brajant sigurno nastupati za Mevse. U to vreme Brajant je dominirao ligom, ali su mu saigrači bili nedovoljno dobri da bi se približio ozbiljnijim uspesima u Zapadnoj konferenciji.

Kobi Brajant:

„Mislio sam da je trejd obavljen. Učestvovao sam u emisiji ‘Ples sa zvezdama’ i mnogo sam vežbao. Pregovarao sam sa predstavnicima Lejkersa. Gospodin Bas mi je rekao da misli da će se ubrzo oprostiti od Kobija. Mislim da je Mič Kapčak uspeo da ubedi Kobija da ostane u LA. Kada takav igrač želi da vas napusti, vi prosto morate da uradite sve što možete kako biste ga zadržali“, rekao je Mark Kjuban za Bličer riport.

Kobi Brajant je izgubio život u januaru 2020. godine u padu helikoptera. Smatra se jednim od najvećih bekova u istoriji NBA. Kjuban je biznismen i milijarder, a u svom vlasništvu ima Meverikse od 2000. godine.

Komentari

Vaš komentar