Karmelo Entoni se (ne)vraća u Denver

NBA 13. avg 20228:591 komentar
Podeli:
Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sports

Među košarkaškim novinarima u Americi se pojavilo saznanje da bi Karmelo Entoni mogao da se vrati u Denver Nagetse. Ipak neki bolje obavešteni izvori kažu da od toga neće biti ništa.

Novinar Hupsvajera Sem Amiko je prvi pisao o tome da bi Karmelo mogao ponovo da zaigra za tim koji mu je bio prvi u NBA ligi. Preiskusni Entoni je igrao za Nagetse od 2003. do 2011. godine i bio je glavna zvezda franšize u koju je došao kao treći pik na Draftu. Tri puta je tada bio Ol-star igrač, bio je četiri puta biran u drugi ili treći tim NBA lige, a bio je i član najboljeg ruki tima lige.

Ipak od ponavljanja ovakvih uspeha neće biti ništa. Ne samo da je Entoni predaleko od svoje najbolje forme, već neće moći ništa slično da ponavlja u Denveru. Novinar Majk Singer, koji je daleko bolje obavešten od Amika jer radi baš u Denveru i bavi se Nagetsima, piše da u ovoj priči ima „nula“ istine.

Povratak Entonija u Denver bi bio romantični momenat u kom bi ovaj veteran gotovo sigurno i završio karijeru, ali bi bila diskutabilna njegova uloga u timu u kom vođa već postoji. Inače Denveru nije strano da dovodi veterane u tim, a to je bio slučaj kada su dolazili Ajzea Tomas, Demarkus Kazins i sada Deandre Džordan.

Komentari

Vaš komentar