Kazins udario po Hardenu: Nepoštovanje, nepristojnost…

NBA 14. jan. 202114:004 komentara
Podeli:
Demarkus Kazins
Photo by Carmen Mandato/Getty Images

Centar Hjuston Roktisa Demarkus Kazins smatra da je Džejms Harden svojim komentarima pokazao nepoštovanje i da se poneo potpuno nepošteno prema ostalim igračima Hjustona.

Kazins je govorio malo pre trejda u kojem je Harden završio u Bruklin Netsima, a tome su prethodili i komentari Brade da Rokitsi jednostavno nisu dovoljno dobri i da je on uradio sve što je mogao za taj tim. Harden je već neko vreme insistirao na tome da bude trejdovan.

O velikom trejdu

„Naravno da je to nepoštovanje, ali svako ima pravo na svoje mišljenje. Od početka priprema, to kako je došao, šta je govorio van terena, nepoštovanje je počelo znatno pre te izjave. To je ružan deo ovog posla, kada dolazi do raskida između najboljeg igrača i tima“, kaže 30-godišnji Kazins.

Harden je zbog kršenja protokola u vezi sa virusom korona kažnjen sa 50.000 dolara, propustio je i neke utakmice, a Rokitsi su izgubili četiri od poslednjih pet mečeva, uz 17,4 poena Brade po meču, njegov najgori učinak u Hjustonu kada se gleda bilo kojih pet utakmica.

„To je sve do toga kako se nosiš sa poslom. On može da se oseća kako god želi u vezi sa svojom situacijom ili organizacijom, ali preostalih 14 momaka u svlačionici nisu mu ništa uradili. Potpuno je nepošteno da se nama upućuju nepristojni komentari“, dodao je Kazins, koji je doduše svojevremeno u Kingsima imao slične ispade.

Za kraj, Bugi je poručio da su svi u timu posvećeni i radni, kao i da je svakako želeo u Teksas kako bi igrao sa Džonom Volom. Rokitsi imaju skor 3-6.

Komentari

Vaš komentar