Koliko je zaista dobar Lebronov sin?

NBA 26. jul 20227:45 > 9:195 komentara
Podeli:
Broni Džejms, Lebron Džejms junior
Christian Petersen/Getty Images

Mnogo se govori o tome da bi Lebron Džejms pored brojnih rekorda koje je oborio tokom svoje velike NBA karijere mogao da sruši još jedan – da postane prvi igrač u istoriji NBA koji je zaigrao sa svojim sinom.

Lebron Džejms junior, poznat pod nadimkom „Broni“, najstarije je dete košarkaša Los Anđeles Lejkersa i pokazuje košarkaški talenat.

Povezano:

Međutim, da li 191 centimetar visoki kombo-bek ima dovoljno kvaliteta da dopre do NBA?

„Peach Jam“ je turnir koji se u julu tradicionalno organizuje u Južnoj Karolini u okviru „Elitne košarkaške lige“, takmičenja u kojem učestvuju talentovani američki srednjoškolci.

Broni će u narednoj sezoni biti u poslednjoj godini srednje škole, nakon čega bi trebalo da se opredeli na kojem će univerzitetu nastaviti karijeru. Na „Pič džemu“ igrao je protiv ekipe čiji je predvodnik bio Kejleb Foster, budući student slavnog Djuka i momak kojem se predviđa velika karijera.

Mladi Džejms je odigrao dobar meč dok su ga sa tribina bodrili otac Lebron, majka Savana i sestra Žuri. Postigao je 16 poena i imao pet asistencija, ali je njegov tim izgubio 92:74.

„Atmosfera je bila neverovatna. Sala je bila puna, tu su bili NBA skauti, treneri, navijači. Došle su da nas gledaju NBA legende kao što su Lebron Džejms i Karmelo Entoni“, izjavio je posle utakmice Kejleb Foster, koji je ubacio 19 poena.

„Najimpresivnije u vezi sa Bronijem je to što je stalno koncentrisan i donosi prave odluke na parketu. Vidi se da je već odličan odbrambeni igrač i da postaje sve snažniji. Već se vidi da je napredovao u odnosu na poslednju godinu. Dokazuje da je više od svog imena. Zna da doda ‘ekstra pas’ ili da se baci za loptu u odbrani“, kaže neimenovani NBA skaut za američki Jahu.

Komentari

Vaš komentar