Koš za pobedu, kažiprst na usta i „je..no se utišajte!“

NBA 24. maj. 202110:261 komentar
Podeli:
Tre Jang
Seth Wenig/Pool Photo-USA TODAY

Plejmejker Atlanta Hoksa Tre Jang kaže da shvata kao kompliment uvrede sa tribina Medison Skver Gardena. Posle koša za pobedu nad Niksima 107:105, Jang je gestom poručio navijačima da se smire, uz reči: „Je..no se utišajte“.

Tokom dobrog dela utakmice čulo se sa tribina fu.k Trae Young, a on je odgovorio sa 32 poena (11-23 iz igre, 9-9 penali), 7 skokova i 10 asistencija.

Drama u Gardenu:

„Definitivno znam istoriju toga koje su igrače mrzeli kada dođu ovde. To shvatam kao kompliment. Očigledno nešto radim dobro ako me toliko mrze. To mi služi kao motiv, a koncentrišem se na svoj tim i na to da pobedimo. Ako uspemo da pobedimo, mi ćemo se poslednji smejati“, rekao je Jang.

Lu Vilijams je pre poslednjeg poseda posavetovao Janga da ne dodaje loptu. Inicijalno, u poslednjem napadu je Jang pozvao Kolinsa da mu postavi blok, ali je odustao od toga kada je video da je Kolinsu spala patika.

„Nije mi nužno taj savet bio potreban, ali najbolja stvar u vezi s Luom i iskusnijim igračima. Pametan sam s loptom, osećam kao da znam mnogo, ali ima još mnogo toga što ne znam. Lu mi je rekao to što je rekao, i čim je Džon izgubio patiku, znao sam da moram da idem jedan na jedan po pobedu“, dodao je Jang, koji je lako prošao Ntlikinu i flouterom doneo trijumf svom timu.

„Kada sam ubacio flouter, svi su se utišali. Čekao sam te ‘je.i se’ povike ponovo. Bio sam uzbuđen. Ipak, ovo je samo jedna utakmica, prva“, dodao je Jang.

Druga utakmica igra se takođe u Njujorku, u sredu.

Komentari

Vaš komentar