Lebron će napustiti Lejkerse samo ako bude igrao sa sinom

NBA 30. jul 202218:443 komentara
Podeli:
Jared C. Tilton/Getty Images

Ugovor Lebrona Džejmsa sa Lejkersima traje do leta 2023. godine i u narednoj sezoni legendarni košarkaš će inkasirati 44,5 miliona dolara. Međutim, u svetlu krajnje neuspešne prethodne sezone „Jezeraša“ neki navijači se boje da bi „Kralj Džejms“ idućeg leta mogao da napusti zlatno-ljubičaste.

Ipak, novinar Mark Stajn prenosi da takav takav scenario nije izgledan, budući da se 37-godišnjak oseća „ekstremno srećno“ u najvećem gradu Kalifornije.

Povezano:

Stajn ipak navodi da bi Džejms mogao da napusti tim koji trenutno vodi Darvin Hem ukoliko bi se ukazala prilika da u nekoj drugoj ekipi nastupa zajedno sa svojim sinom Lebronom Džejmsom juniorom.

Ukoliko 17-godišnji Broni pokaže da ima šta da ponudi timovima u NBA, to će biti tek u sezoni 2024/2025, budući da mu preostaju poslednja godina srednje škole i jedna sezona koju će provesti u NCAA ili profesionalno igrajući u nekoj ligi.

Džejms je vodio Lejkerse, zajedno sa Entonijem Dejvisom, do titule u „mehuru“ Orlanda 2020. godine, ali je potom ekipa razočarala u naredne dve sezone, pogotovo u prethodnoj, kada je u timu bio i Rasel Vestbruk.

Lebron ne krije da bi želeo da do kraja karijere napadne barem još jedan šampionski prsten, a ukoliko proceni da to nikako neće biti slučaj u Lejkersima, ima opciju da idućeg leta izađe iz ugovora. Sa druge strane, ukoliko ostane u „Crypto.com areni“ čeka ga dvogodišnje maksimalno produženje ugovora vredno 97,1 milion dolara.

Komentari

Vaš komentar