Lebron o povredama: Upozoravao sam, nisu me slušali

NBA 17. jun. 202110:553 komentara
Podeli:
Lebron Džejms
Photo by Harry How/Getty Images

Lebron Džejms kaže da je razočaran velikim brojem povreda u NBA plej-ofu i da je na to upozoravao pred početak sezone.

Lebron je sa Lejkersima ispao u prvoj rundi od Finiksa. I Kralj se mučio sa povredom tokom sezone, a Lejkersi tokom serije više nisu mogli da računaju na Entonija Dejvisa nego što jesu.

NBA plej-of:

„Niko nije želeo da me sluša kada je reč o (ranom) početku sezone. Znao sam tačno šta će se dogoditi. Samo sam želeo da zaštitim dobrobit igrača, a to je u krajnjoj instanci proizvod naše igre. Nisu ove povrede samo ‘deo igre’, već nedostatak odmora pre novog početka. Osam, možda i devet ol-star igrača je propustilo plej-of utakmice, što je najviše u istoriji lige“, napisao je Lebron i dodao:

„Ovo je najbolje doba godine za našu ligu i navijače, ali nedostaje nam mnogo omiljenih igrača. To je ludo. Ako se neko razume u to kako telo funkcioniše na nivou cele godine, to sam ja. Govorim radi zdravlja naših igrača, mrzim da vidim toliko povreda u ovo doba godine. Izvinite, navijači, voleo bih da sada gledate svoje najdraže igrače“.

Povredio se i Kavaj Lenard, Majk Konli već nekoliko utakmica ne igre za Jutu, sa zglobom se muči Donovan Mičel, Kajri Irving je povredio skočni zglob, još je neoporavljen Džejms Harden, sa ramenom se bio mučio Kris Pol…

Komentari

Vaš komentar