Lebron: Samo pišite o našim godinama, povredama…

NBA 5. avg 20212:3013 komentara
Christian Petersen/Getty Images

Lebron Džejms se naljutio. Jedan od najboljih košarkaša današnjice na Tviteru je sarkastično odgovorio na komentare vezane za ekipu Lejkersa u narednoj sezoni.

Tokom leta tim iz Los Anđelesa je kroz trejdove i kao slobodne agente potpisao veliki broj vetarana. Lebronu i Entoniju Dejvisu su se pridružili: Rasel Vestbruk, Karmelo Entoni, Dvajt Hauard, Trevor Ariza, Vejn Elington i Kent Bejzmor.

povezane vesti

To je izazavalo lavinu komentara i šala na račun godina momaka, koji će u sledećoj sezoni nositi dres Los Anđelesa. Lebron je povodom toga napisao.

Nastavite da pričate o mom timu, našim godinama, načinu na koji igramo, našim povredama, da je naše vreme u ligi prošlo, i tako dalje i tako dalje…Učinite mi uslugu, Molim vas! Nastavite to da radite sa istom energijom i kada šampionata počne. Samo to tražim“, stoji u Džejmsovom tvitu.

Posle nekog vremena iz nepoznatih razloga, Lebron je obrisao tvit, iako nije sadržao ništa uvredljivo. U svakom slučaju jasno je da se Džejms žestoko naoštrio da na terenu zapuši usta svim kritičarima.

Komentari

Vaš komentar