Lebron: Vakcina? Privatna stvar! Mogli smo i bez Ol-stara

Košarka 8. mar 202116:076 komentara
Podeli:
LeBron James
Lebron Džejms

U noći između nedelje i ponedeljka po srednjoevropskom vremenu održana je 70. Ol-star utakmica u istoriji NBA, uprkos činjenici da su mnogi igrači izrazili sumnju u bezbednost održavanja takve manifestacije tokom pandemije koronavirusa. Jedan od njih bio je i košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms, koji je rekao da je Ol-star praktično održan protiv volje igrača.

Lebron je i pre odigravanja utakmice „svih zvezda“ jasno bio protiv takve manifestacije, a mišljenje nije promenio ni pošto je spektakl održan u Atlanti.

NBA:

Svi znaju koliko ja volim našu ligu i obožavam to što mogu da igram košarku na najvišem nivou. Samo mislim da pod ovim okolnostima, pandemijom i svim ostalim šta se dešava u svetu, mislim da smo mogli drugačije da sagledamo situaciju i preskočimo Ol-star. Međutim, to je bilo van mojih ruku. Šta mogu da kontrolišem – to kontrolišem“, izjavio je 36-godišnji Lebron Džejms.

Svi smo znali da može da dođe do nekih komplikacija – Ben Simons i Žoel Embid nisu igrali jer ih je šišao frizer koji je potom dobio pozitivan rezultat na kovid testu, pa su morali da budu u izolaciji. Želim im sve najbolje, iako oni nisu pozitivni. Međutim, su smo gde smo. Što se tiče vakcinacije, to je razgovor za mene i moju porodicu. To je privatna stvar“, rekao je četvorostruki NBA prvak.

Iako je zabava bila u prvom planu tokom Ol-stara, treba naglasiti da je Lebronov tim u revijalnom nadmetanju bio bolji od ekipe koju je izabrao Kevin Durent rezultatom 170:150.

Komentari

Vaš komentar