Lebronu ne treba odmor: Najvažnije je da volim igru

NBA 23. feb. 202110:00
Podeli:
Lebron Džejms
Robert Hanashiro-USA TODAY Sports

Lebron Džejms je u poslednjoj utakmici Lejkersa protiv Vizardsa bio na terenu preko 40 minuta. Generalno glavni igrač aktuelnog NBA šampiona igra veoma mnogo i u februaru je od 11 utakmica u samo tri bio manje od 35 minuta u igri.

Za igrača koji ima 36 godina to nije malo, pa se logično postavlja pitanje da li je Lebronu potrebno više odmora. On negira takav scenario.

Mislim da je ceo narativ kako Lebronu treba odmor i treba da više budem na klupi, mnogo veći nego što je zapravo čitava situacija. Nikada nisam pričao o tome i ne pričam o tome. Ne verujem u to. Svima nam treba odmor. Ovo je brza sezona i drugačija je u odnosu na prošlu i svi bismo hteli odmor. Ali ovde sam da radim i da budem na raspolaganju saigračima„, rekao je Lebron Džejms.

Ako menešto boli ili ako se ne osećam dobro onda ćemo razmišljati o tome, ali samo me iskreni ljudi savetuju. Takođe sam iskren i prema sebi, najvažnije je da volim igru i da mogu da budem na raspolaganju saigračima„, dodaoje Lebron.

On je inače u poslednje vreme pod mnogo većim opterećenjem jer u Lejkersima nema pomoć Entonija Dejvisa koji je povređen. Možda se i zato desio promašaj sa linije za slobodna bacanja protiv Vizardsa koji je donekle i odredio meč. Vizardsi su duel dobili u produžetku 127:124.

Preuzimam punu odgovornost za taj promašaj. Moram da pogodim slobodno bacanje, to je lak koš za nas. Ali nismo tu izgubili meč. Mešutim ja sam odgovoran, moram bolje„.

Komentari

Vaš komentar