Lejkersi stvaraju mega ekipu?

NBA 22. jul. 20210:117 komentara
Podeli:
Džejms Harden, Lebron Džejms, Rasel Vestbruk
Michael Reaves/Getty Images

Tek što se završila NBA sezona, na površinu je isplivao jedan potencijalan trejd koji bi dodatno zaoštrio odnose snaga u ligi.

Naime, Los Anđeles Lejkersi traže treću zvezdu koja bi pridodali Lebronu Džejmsu i Entoniju Dejvisu, a nije tajna da klub traži plejmejkera. Nemac Denis Šruder nije zadovoljio, a nakon što je usred sezone odbio novi ugovor težak 78 miliona dolara na četiri godine, jasno je da su njegovi dani u Kaliforniji odbrojani.

Povezane vesti

Šruder bi, ipak, svakako mogao da dobije ogroman novac ako se realizuje predloženi trejd sa Vašington Vizardsima. Kako prenosi novinar Mark Spirs, Lejkersi i Vizardsi dogovorili su „sign and trade“ sa Šruderom, a sa njim bi se u prestonicu SAD preselili još Kajl Kuzma i mladi Tejlen Horton-Taker.

Novi igrač Lejkersa tada bi postao Rasel Vestbruk. Razlog zašto generalni menadžer tima iz Los Anđelesa Rob Pelinka već nije zaključio posao jeste Kris Pol. Sjajni plejmejker upravo je izgubio finale sa Finiks Sansima, a na ugovoru ima još godinu dana za 44 miliona dolara.

Pre nekoliko meseci navodno je Pol najavio da će se odreći poslednje sezone sporazuma kako bi dobio novi trogodišnji ugovor za više novca.

Chris Paul
Harry How/Getty Images

Iskusni košarkaš je veliki prijatelj sa Lebronom i Lejkesri bi takođe morali da dogovore „sign and trade“ kako bi realizovali posao.

Međutim, s obzirom na namere, nikoga neće iznenaditi ako iduće sezone Lebronu i Dejvisu društvo u petorci budu pravili Vestbruk ili Pol.

Komentari

Vaš komentar