Lejkersi uveravaju da nema problema između Dejvisa i Hauarda

NBA 23. okt. 202111:33
Podeli:
Katharine Lotze/Getty Images

U toku meča između Finiksa i Los Anđeles Lekjersa na klupi "jezeraša" se desio sukob između Dvajta Hauarda i Entonija Dejvisa. Dvojicu snažnih centara su saigrači morali da razdvajaju, a posle meča iz tabora ovog tima kažu da nema nikakvih problema.

Kada te ispraše onda se nekada ti razgovori zaoštre. Ti momci vole jedni druge. Pričali su o tome. I to će se dešavati s vremena na vreme. Radije bih da im je stalo nego da nije„, pravda svoje košarkaše trener Frenk Vogel.

Incident je izazvao Dejvis tokom druge četvrtine kada se vraćao na klupu i kada je uhvatio Hauarda za ruke i odgurnuo ga. Iza toga su intervenisali Malik Monk i Ejveri Bredli. Tenzija se nastavila i to razmenom ružnih reči da bi iza toga intervenisali i Lebron Džejms i Redžon Rondo.

Završili smo to odmah tamo. Imali smo neslaganje oko toga šta je bilo na parketu. Obojica smo strastveni kada se radi o pobeđivanju. Nismo hteli da izgubimo. Sklonili smo taj nesporazum. Odrasli smo ljudi i ovo se dešava. On je moj brat i moj saigrač„, kazao je Dvajt Hauard posle meča.

Završeno je. Posle te situacije smo Hauard i ja pričali o tome i završilo se„, kazao je Dejvis.

On je objasnio da je rasprava bila oko toga kako treba da se brani protivnički pik end rol.

Tenzije u Lejkersima nisu neobična stvar jer i pored velikog broja superzvezda u timu, „jezeraši“ nisu imali dobru predsezonu i imaju dva poraza na početku sezone.