Marko Simonović počinje borbu za mesto u Bulsima

NBA 26. sep 202220:10
Podeli:
Brian Rothmuller Icon Sportswire via Guliver Image

Košarkaši Čikago Bulsa počeli su pripreme za sezonu koja sledi, a na startu priprema, pojavili su se Nikola Vučević, Marko Simonović i Goran Dragić. Kada su mediji u pitanju, u centru pažnje su bili Nikola Vučević, Demar Derozan, Zak Lavin i Lonzo Bol.

Nikola Vučević je odmarao tokom leta, individualno je trenerirao, radio na unapređenju forme, kako bi spreman dočekao sezonu koja sledi. S druge strane, Goran Dragić i Marko Simonović su bili u sastavu reprezentacije Slovenije i Crne Gore na Evropskom prvenstvu.

Derozan i Vučević
AP Photo/Paul Beaty via Guliver Images

Slovenci su u četvrtfinalu poraženi od Poljske, dok je Crna Gora opravdala očekivanja tokom leta. Ostala je u igri za plasman na Mundobasket, izborila je plasman u osminu finala šampionata Evrope, ali je Nemačka uz malo sreće i više koncentracije, bila nepremostiva prepreka.

Marko Simonović je igrao odlično tokom Letnje lige, bio je jedan od najboljih igrača Čikaga, odigrao je na visokom nivou na Evropskom prvenstvu, pa će imati priliku da se u paklenoj konkurenciji bori za mesto u timu.

Marko jeste jedan od najmlađih u rosteru Čikaga, ali mladost sa sobom nosi glad za uspehom, mladi Kolašinac je pokazao da je kadar za velika dela, pa sada ostaje da se bori za mesto u timu, da se bori da uskoro postane jedan od lidera tima, kao što je to Nikola Vučević.

Komentari

Vaš komentar