Melo: Nije me zvala uprava Lejkersa, zvao me je Lebron

NBA 22. sep. 202112:331 komentar
Podeli:
Karmelo Entoni, Lebron Džejms
Guliver Image/AP Photo/Andres Kudacki

Lebron Džejms i Karmelo Entoni su žive legende NBA, a poznato je da su i veliki prijatelji. U sezoni 2021/2022. će prvi put biti saigrači, a Entoni je objasnio kako je došlo do njihovog „udruživanja“.

Entoni je ispričao kako ga je Džejms pozvao da mu se priključi u timu iz Kalifornije.

NBA:

Bio je to pravi, ozbiljan poziv, nije bilo neko s***e. Nisam to očekivao od njega. Pričali smo mi o tome godinama, da zaigramo zajedno. Ali onda sam čuo šta je imao da mi kaže, a on je moj brat. Poznajem ga otkad smo imali 15 ili 16 godina. Sve sam razumeo šta mi je rekao. ’Potreban si mi.’ Nije morao ništa više da kaže. Nije me zvao generalni menadžer Lejkersa, Lebron me je zvao. To sam mu i rekao: ’Ti si GM!’ Rekao mi je da je došlo pravo vreme, a ja sam to shvatio“, izjavio je 37-godišnji Karmelo Entoni.

Džejms i Entoni su izabrani na NBA draftu 2003. godine, a ta klasa se smatra jednom od najjačih u istoriji lige. Osim njih dvojice, tom prilikom su u ligu ušle i druge legende kao što su Dvejn Vejd i Kris Boš, ali i Ol-star igrači poput Dejvida Vesta, Krisa Kejmana, Džoša Hauarda, Moa Vilijamsa i Kajla Korvera.

Komentari

Vaš komentar