Mičel: Strah je tu, ali idem avionom na gostovanja

NBA 2. apr. 202122:231 komentar
Podeli:
Kim Klement-USA TODAY Sports

Igrači Jute Džez su pre neki preživeli pravu dramu kada je njihov avion uleteo u jato ptica. Jedan motor je otkazao i morali su prinudno da slete u Solt Lejk Siti.

Tim je posle kratke pauze drugim avionom odleteo na utakmicu sa Memfisom. Kod kuće je ostao samo ponajbolji igrač Džezera Donovan Mičel, koji odavno ima strah od letenja. Trebalo mu je vreme da se oporavi od šoka. Kako sam kaže biće spreman za odlazak u Dalas u nedelju.

Znam šta je moj posao. Letenje je deo tog posla. Posle incidenta jednostavno nisam bio spreman da odmah sednem u avion. Postoje neke stvari koje su veće i od košarke. Imam strah od letenja i morao sam malo da sredim misli. Sada je sve u redu i spreman sam za putovanje“, rekao je Mičel.

Sjajni bek kaže da ima veliko razumevanje od strane stručnog štaba i saigrača.

Cenim njihovu podršku, ali sa ovim moram sam da se izborim. Znam da ne mogu da bežim od aviona. Ne mogu da upalim kola i putujem po Americi. Iako bih to voleo, nemoguće je.“, istakao je Mičel.

Osvrnuo se i na dešavanja u samom avionu tokom kritične faze leta.

To su trenuci kada shvatite da to može da bude kraj. Sve je van vaš kontrole. Ne znate šta će se sledeće dogoditi. Razmišljate o voljenim ljudima i kako bi im rekli da ih volite. Bilo je strašno. Jednostavno van ceo život prođe kroz glavu u nekoliko minuta“, u dahu je rekao Mičel.

Komentari

Vaš komentar