“Ne interesuju me priče o trejdu, fokusiran sam na parket”

NBA 27. sep 202217:35
Podeli:
Nikola Vučević
Photo by Sarah Stier/Getty Images

Nikola Vučević, centar Čikago Bulsa postizao je prošle sezone u proseku 17,6 poena, uz 11 skokova i 3,2 asistencije po utakmici. U sezonu koja sledi, Nikola ulazi sa ciljem da učinak na parketu budu znatno bolji, a samim tim i rezultati tima.

Pre početka priprema pojavljivale su se informacije da bi Nikola Vučević mogao da bude trejdovan, ali Vučević kaže da se ne opterećuje time, ni činjenicom da je u poslednjoj godini ugovora sa Bulsima.

„Mene to uopšte ne opterećuje i ne zanima“, rekao je Vučević, pa nastavio: “Ovo nije moj prvi ugovor, u NBA ligi sam već 12 godina. Uspostavio sam veoma dobar život čak i posle karijere, tako da ne razmišljam previse, tačnije opšte ne razmišljam o tome.”

Nikola Vučević
AP Photo/Charles Rex Arbogast via Guliver

Vučević je nastavio sa izlaganjem:

„Ljubitelji košarke znaju moju vrednost, znaju koliko mogu i šta donosim na parketu. Imam motiv da igram dobro i da pomognem ovoj ekipi da igra još bolje nego prošle godine”, rekao je Vučević, pa zaključio:

Nikola Vučević
AP Photo/Phelan M. Ebenhack

„Fokusiran sam na parket, na stvari koje mogu da kontrolišem. Nije stvar u tome kako ćeš da padneš, već kako ćeš da se podigneš. Verujem da me očekuje sjajna godina i sezona”.

U sezoni koja sledi, društvo Nikoli Vučeviću, praviće Marko Simonović, koji će nastojati da se izbori za mesto u timu i Goran Dragić.

 

Komentari

Vaš komentar