„Ne mogu da ćutim“: Supruga NBA zvezde objavila fotografije

NBA 2. jul 20220:0820 komentara
Podeli:
Mišel Džonson
Instagram Printscreen

Krilni košarkaš Šarlot Hornetsa Majld Bridžis uhapšen je u Los Anđelesu i protiv njega je podignuta optužnica za krivično delo, ali dosad nije objavljeno šta je u pitanju. Međutim, njegova supruga Mišel Džonson na društvenim mrežama objavila slike na kojima se vide povrede za koje tvrdi da ih joj je naneo upravo Bridžis.

Na slikama se vidi da je Džonson povređena na više mesta.

NBA:

„Žao mi je što smo došli dovde, ali više ne mogu da ćutim. Dozvolila sam nekome da mi uništi dom, da me zlostavlja na svaki mogući način i da našoj deci zauvek ostavi traume. Nemam ništa da dokazujem svetu, ali ne želim da neko ko ne oseća nimalo griže savesti stvara sliku koja nije tačna. Neću dozvoliti ljudima oko njega da me iznova i iznova ućutkuju“, napisala je na instagramu Bridžisova supruga.

Na slikama se pored povreda nosa, ručnog zgloba, ušiju i vrata vide i dokumenti o lekarskim pregledima. Na jednom od papira napisano je da je Mišel Džonson „žrtva fizičkog zlostavljanja od strane partnera“, kao i da je „napadnuta gušenjem“.

Majls Bridžis ima 24 godine, visok je 201 centimetar, a u NBA je od 2018. godine, kada su ga kao 12. pika prve runde izabrali upravo Hornetsi. U timu iz Severne Karoline je sve vreme od dolaska u ligu, a prethodna sezona bila mu je najbolje u karijeri – u proseku je beležio 20,2 poena i 7 skokova.

Komentari

Vaš komentar