Neš o Durentu: Porodice prolaze kroz takve stvari

NBA 28. sep 202212:40
Podeli:
Kevin Durent Stiv Neš
Photo by Sarah Stier/Getty Images

Trener Bruklin Netsa Stiv Neš kaže da ima dobar odnos sa Kevinom Durentom pred novu sezonu uprkos tome što je Durent navodno tražio od vlasnika ili trejd ili da Neš i generalni menadžer Šon Marks budu otpušteni.

„Dobro smo, sve je u redu. Otkad smo razgovarali, kao da se ništa nije desilo, dugo se poznajemo Kevin i ja. Volim tog momka. Porodice imaju svoje probleme, sada je to iza nas. Nije to ništa neuobičajeno u ovoj ligi“, rekao je Neš i dodao:

„Sve nas je zabolelo, niko ne želi da prođe kroz sve što smo mi prošli prošle godine. Nekada se malo izgubi perspektiva jer uvek želiš da pobeđuješ, ali realnost je da trrba da razgovaramo i da vidimo kako možemo da napredujemo. Prošli smo mnogo toga“.

Neš, koji je sa Durentom razvio dobar odnos tokom zajedničkog vremena u Golden Stejtu, nije siguran da je Kevin tražio njegov otkaz.

„Nikada nisam mislio da je to sto posto tačno, nije tako crno i belo, mnogo toga se dešava iza kulisa. Mnogo toga što se prenosilo u medijima nije bilo potpuno tačno, uvek dobiješ delić istine. Čuću od Kevina sve što je potrebno kada dođe pravo vreme. Razgovaraću sa svima, idemo korak po korak, bez naglih reakcija“, rekao je Neš, koji je naveo da su već održani i grupni sastanci na kojem su se neke stvari raščistile.

Kanađanin nije želeo da ulazi u pojedinosti.

„To je privatni razgovor. Bilo je direktno i nije trajalo dugo. Mislim da svi možemo da napredujemo iz svega ovoga“, zaključio je Neš.

Nova sezona NBA lige počinje 18. oktobra.

Komentari

Vaš komentar