Neš: Srce mi se slama zbog Hardena; Durent: Sr..e

NBA 6. jun. 202111:462 komentara
Podeli:
Džejms Harden
Photo by Tim Nwachukwu/Getty Images

Trener Bruklin Netsa Stiv Neš kaže da mu je veoma krivo zbog povrede Džejmsa Hardena na početku meča u kojem je njegov tim savladao Milvoki Bakse 115:107 u prvoj utakmici druge runde plej-ofa istoka.

Netsi su već posle 43 sekunde ostali bez Džejmsa Hardena. Brada je brzo napustio dvoranu posle povrede zadnje lože i još se ne zna kada će moći da pomogne timu.

NBA:

„Već znate da nam se mnogo toga dogodilo ove godine, tako da smo na neki način pripremljeni za ovo. Ipak, nikada ne želite da se ovako nešto dogodi čoveku poput Džejmsa, kokji je važan igrač, neverovatan igrač kojem je mnogo stalo“, rekao je Neš i dodao:

„Srce mi se slama zbog njega. Ne znam šta će se dogoditi, hoće li moći da igra sledeću utakmicu, nemam pojma… Ali srce mi se slama što je propustio ovu“.

Kevin Durent kaže da nije shvatio šta se dogodilo sve dok nije video da Hardena nema na svom mestu za sledeću akciju.

„Kada sam ga pogledao, pravio je bolnu grimasu. Sr..e, stvarno sr..e, želim da bude na terenu. Znam koliko mu je stalo i koliko sve ovo želi. Želm mu da se brzo oporavi. Peh“, kaže Durent.

Harden je otišao ne pregled, čiji se rezultati čekaju, a brine to što je nedavno zbog iste povrede Brada propustio mesec dana.

Druga utakmica igra se u ponedeljak na utorak, od 1.30 po srednjoevropskom vremenu.

Komentari

Vaš komentar