Oldridž: Ne jurim ol-star, video sam sebe u Netsima

NBA 1. apr. 202119:30 > 19:311 komentar
Podeli:
Lamarkus Oldridž
Photo by Cameron Pollack/Getty Images

Novi centar Bruklin Netsa Lamarkus Oldridž kaže da je potpisao ugovor s tom ekipom pošto je u njoj video dobru ulogu za sebe.

Nakon raskida ugovora sa San Antonio Sparsima, 35-godišnji centar otišao je u Netse, u koje je prešao i Blejk Grifin, a tu je i Diandre Džordan.

Povezane vesti

„Nisam ovde kako bih bio ol-star igrač, ne pokušavam to da uradim. Samo ću pokušati da dam timu dodatnu vrednost radeći stvari koje radim dobro. Ne brinem se o tome hoću li ponovo biti ol-star. Ovde sam našao ulogu za sebe kao centra koji šutira trojke i igra dobru odbranu“, rekao je Oldridž, koji ove sezone šutira 36% za tri poena.

Trener Netsa Stiv Neš veoma je zadovoljan novim pojačanjem.

„Može da šutira trojke, što nam otvara teren. Razumeo je da je ovo drugačiji tim u odnosu na njegov prethodni i da će mu uloga biti drugačija. Želim da pronađe ravnotežu između načina na koji on inače igra i načina na koji mi igramo“ ,rekao je Neš.

U poslednje vreme, Džordan je startni centar za Netse, a protiv nižih timova, to su ili Džef Grin ili Brus Braun. Oldridž je rekao da bi voleo da bude starter, a Neš je rekao da to zavisi od učinka.

„Svako ko je takmičarski nastrojen, reći će vam da će se boriti za to. Tako je i sa mnom – radiću svoj posao i nadam se startnoj petorci“, zaključuje Oldridž.

Komentari

Vaš komentar