Pipen: KD ne igra timski, „Veliki Pipen je odbio da uđe…“

NBA 25. jun. 202110:38
Podeli:
Kevin Durant
AP Photo/Frank Franklin II

Jedna od glavnih košarkaških tema minule večeri u Americi je razmena otrovnih izjava između Skotija Pipena i Kevina Durenta. Legenda Čikago Bulsa je najpre rekao da je KD previše sebičan igrač, a košarkaš Bruklina je imao kako da uzvrati i to tvitovima.

Bruklin Netsi su ostali bez finala Istoka iako su svi videli ovaj supertim kao glavnog kandidata za titulu. Ipak Kajri Irvin, Džejms Harden i Kevin Durent nisu uspeli, a nekadašnji igrač Čikaga Skoti Pipen vidi glavni problem u poslednjepomenutom.

Koliko god njegova napadačka igra bila sjajna, to je ispao njegov najveći neprijatelj jer nije znao kako da igra timsku košarku. Nastavio je da pokušava udarac po udarac„, kazao je Pipen koji je dodao da Lebron Džejms nikada ne bi bio u takvoj poziciji i uvek bi našao način da dođe do pobede.

Da li ste ikada videli Lebrona da uzima takav šut? Neće ga uzeti. Biće pametniji… Lebron bi shvatio kako da ih dobije i ne bi bio iscrpljen i možda ne bi uzeo taj poslednji šut. Lebron nije KD i KD nije Lebron„, rekao je Skoti Pipen u intervjuu za GQ.

Odmah posle ovoga Kevin Durent je imao šta da poruči Skotiju Pipenu. Deluje da Durent ne trpi kritiku tako lako i odmah je „udario“ po onome kakav je Pipen bio kao igrač.

Zar nije veliki Skoti Pipen odbio da uđe u igru za štu u poslednjoj sekudni zato što je imao osećanja i trener nije nacrtao akciju za njega već za boljeg šutera? Ovaj tim Skot je hteo da uživa tokom leta a izabrao je da se rehabilituje tokom sezone. Pratili su Fila, ne tebe!„, poručio je Durent na Tviteru.

Komentari

Vaš komentar