Skoti ne odustaje: Svi znaju za „Flu Game“, a moja leđa?

NBA 10. nov. 202113:594 komentara
Podeli:
Majkl Džordan, Skoti Pipen
Guliver Image / Al Messerschmidt via AP

Legendarni NBA košarkaš Skoti Pipen nastavlja svoj „rat“ sa nekadašnjim saigračem Majklom Džordanom, budući da je nezadovoljan kako je predstavljen u dokumentarnoj seriji „Poslednji ples“. Ovog puta Pipen se osvrnuo na čuvenu Džordanovu utakmicu iz finalne serije NBA 1997. godine. Tada je Džordan, koji je imao grip, ubacio sjajnih 38 poena, uprkos visokoj temperaturi. Ipak, Pipen nije bio toliko impresioniran.

Povezano:

Dokumentarac se emitovao tokom početka pandemije kovida 19 i stekao je ogromnu popularnost, čak i među nekošarkaškom publikom, a Pipen je zamerio to što je, kao i drugi Džordanovi saigrači, prikazan u prilično epizodnoj ulozi. Gostujući u jednoj radijskoj emisiji, Pipen je govorio o poznatoj utakmici iz finala 1997. u kojem su Bulsi savladali Jutu Džez.

Svi pričaju o utakmici sa gripom, a niko ne priča o utakmici sa povređenim leđima. Grip… Ma dajte“, izjavio je Skoti Pipen, koji je u tom finalu vukao povredu leđa.

Pipen i Džordan se generalno smatraju jednim od najboljih, ako ne i najboljim, dvojcem u istoriji košarke, a zajedno su u dresu Bulsa nastupali od 1987. do 1998. godine, uz pauzu tokom Džordanovog prvog povlačenja. U tom periodu osvojili su šest šampionskih prstenova.

Komentari

Vaš komentar