Šreder se ruga samom sebi o propuštenoj šansi u LA

NBA 16. sep. 202112:561 komentar
Podeli:
Rob Carr Getty Images Sport

Nemački košarkaš Denis Šreder u sredu je proslavio svoj 28. rođendan i povodom toga odlučio da se sprda na sopstveni račun.

Naime, plejmejker je potpisao jednogodišnji ugovor sa Bostonom vredan 5,9 miliona dolara i može se reći da je skupo platio svoju nepromišlenost.

Krajem marta nemačkom reprezentativcu Los Anđeles Lejkersi ponudili su četvorogodišnji ugovor na 84 miliona dolara koji je on odbio, jer je želeo da sačeka i dobije bolju ponudu.

Lejkersi su u međuvremenu doveli Rasela Vestbruka, rešili pitanje plejmejkera, a planovi Šredera pali su u vodu. Jedino što mu je preostalo je da potraži angažman u nekom drugom klubu, ali očigledno Boston nije dao ni probližno dobru ponudu kao klub iz LA.

Zbog toga je na dan svog rođendana odlučio da se naruga samom sebi i okači forografiju ispred skupocenih automobila i dizajnerskih torbi uz opis:

„Ovo ću učiniti JEDNOM! Ovde napišite najbolje viceve o „promašenoj torbi“ (izraz koji se u američkom slengu koristi kada promašite šansu koja vam donosi mnogo novca). Rođendan mi je, pa hajde da završimo sa tim i onda se vraćamo na posao“, napisao je Šreder.

Naravno ispod objave su usledile brojne šale u komentarima, ali košarkaš je to očigledno i želeo.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar