„Stef, kako je igrati protiv Durenta?“; „Užasno!“

Košarka 23. dec. 20209:425 komentara
Podeli:
Kevin Durent
Sarah Stier/Getty Images

Košarkaši Bruklin Netsa uspešno su otvorili novu NBA sezonu, a pažnja medija i navijača bila je najviše posvećena povratku na parket nekadašnjeg najkorisnijeg igrača lige i dvostrukog šampoina – Kevina Durenta. Nekadašnji igrač Oklahoma Sitija i Golden Stejta vratio se posle više od 500 dana odsustva u zvaničnim NBA utakmicama.

Kevin Durent je imao 22 (7/16 iz igre), uz 5 skokova, 3 asistencije i 3 ukradene lopte, a u trećoj četvrtini nije ulazio u igru, baš kao ni Kajri Irving. Bruklin je na kraju slavio rezultatom 125:99.

Mislim da smo solidno krenuli. Jedva sam čekao da se vratim i da dođem do prve pobede. Drago mi je bilo što smo mogli lako da završimo posao. Ne treba ja nikome ništa da dokazujem, treba samo da izađem na teren i igram. Želim da radim šta god trener od mene bude tražio, to je moj posao“, rekao je Kevin Durent.

Izjavu o Durentovom povratku na parket dao je i njegov nekadašnji saigrač Stef Kari, sa kojim je Durent nastupao u Golden Stejt Voriorsima. Novinari su ga pitali da jednom rečju opiše kako je bilo igrati protiv nekadašnjeg timskog kolege.

Užasno“, jasan je bio Stef Kari.

KD je izgledao zdrav i samouveren u svoje telo, što je sjajno za Bruklin, imajući u vidu iz kakve se povrede vraća“, zaključio je fantastični šuter.

Komentari

Vaš komentar