“Učenici jugoslovenske škole, uzor smo mladima”

NBA 7. mar 202121:48 > 08. mar 2021 10:461 komentar
Podeli:
Nikola Vučević
Photo by Ashley Landis-Pool/Getty Images

Centar Orlanda Nikola Vučević će drugi put u karijeri biti deo NBA spektakla, rezervisanog samo za najbolje. Drugi put će zaigrati na Ol-star meču. Reprezentativac Crne Gore je u on line razgovoru sa medijima, naglasio da mu drugi poziv mnogo više znači nego debitantski.

Veoma sam ponosan da ću jednog dana kada završim karijeru moći da kažem mojoj deci, igrao sam na Ol-staru, igrao sam sa Novickim, Lebronom, Vejdom…. igrao sam sa najboljima na planeti,“ rekao je Vučević i nastavio:

Povezane vesti

„Velika je čast da predstavljam Crnu Goru na utakmici najboljih igrača NBA lige. Neizmerno sam ponosan što sam prvi igrač iz Crne Gore koji je došao do Ol-star utakmice.“

Pored Nikole Vučevića u Atlanti će nastupiti još dva igrača iz regiona, Nikola Jokić i Luka Dončić

Sjajno je da toliko igrača sa naših prostora igra na ovom nivou. Jokić i Donćić su kandidati za MVP priznanja, oni su sigurno među 10 najboljih igrača lige. Pored nas trojice, nisu po kvalitetu daleko Bojan i Bogdan Bogdanović, Goran Dragić… Mi smo predstavnici jugoslovenske škole, imamo tehničke kvalitete, kojima nadoknađujemo fizičke razlike u odnosu na ostale momke. Takođe, mi dajemo motiv mladim momcima iz naših zemalja da rade, da veruju da mogu da dođu do vrhusnkog novoa. Veoma smo ponosni zbog toga i trudimo se da predstavljamo svoje zemlje na najlepši mogući način,“ istakao je Vučević.

Ol-star meč će biti odigran u ponedeljak u 2 časa u Atlanti.

Komentari

Vaš komentar