Bajern rutinski, Lučić vrlo dobar

Podeli:
Vladimir Lučić
hoto by Christina Pahnke/Euroleague Basketball via Getty Images

Bajern je u 7. kolu stigao do pete prvenstvene pobede, savladao je Oldenburg 93:80, a na preostalim mečevima BBL lige u nedelju su postignuti ovi rezultati: Alba - Sintainiks MBC 92:72, Frankfurt - Bamberg 72:77, Hamburg - Getingen 83:46.

Tim trenera Andree Trinkijerija je potvrdio ulogu apsolutnog favorita u duelu sa Oldenburgom. Tim iz Minhena je konstantno bio u osetnom vođstvu, koje je maksimalno iznosilo 20 poena. Najefikasniji u redovima pobednia je bio Dešon Tomas sa 17 poena, čemu je dodao 5 skokova i 4 asistencije, Vladimir Lučić je zabeležio 14 poena (4-4 za dva, 3-2 za tri) 2 skoka i 3 asistencije, a Nihad Đedović 10 poena i skok.

Alba je visoko porazila Sintainiks MBC, predvođena Markusom Eriksonom i Lukom Sikmom, koji su postigli po 19 poena. Kod poraženih Nikola Rebić je uknjižio 15 poena, 4 skoka i 5 asistencija.

Bamberg je na superioran način osvojio bodove u Frankfurtu, kontrolisao je igru i rezultat celu utakmicu. Svoj tim do pobede je predvodio Omar Previt sa 17 poena i 4 skoka. 

Hamburg je pregazio ekipu Getingena, a najzaslužniji za pobedu domaćih bio je Džejlon Braun sa 22 poena, 4 skoka i 3 asistencije.

Tabela: Hamburg, Bajern, Telekom Bon, Bamberg 5-2, Getingen 4-2, Ulm, Hajdelberg, Ludvisburg, Čeminc, Alba, Kralshajm 4-3, Sintainiks, Vircburg 3-4, Bajrut 2-4, Braunšvajg, Gisen 2-5, Oldenburg, Frankfurt 1-6.

Komentari

Vaš komentar