Debakl Partizanovog rivala, Radosavljević solidan

Podeli:
Pedro Kaljes
Srđan Stevanović/Starsport

Na subotnjim mečevima 18. kola nemačke BBL lige zabeleženi su sledeći rezultati: Ulm - Kemnic 77:68, Gisen - Hamburg 100:73, Kralshajm Merlins - Oldenburg 97:86.

Ulm je većim delom susreta sa ekipom Kemnica imao dvocifreno vođstvo i na kraju je rutinski trijumfovao. Džerom Blasomgejm je za Ulm upisao 18 poena, 7 skokova i 1 asistenciju, a kod poraženih, Trent Loket je uknjižio 14 poena, 3 skoka i 2 asistencije.

Gisen je imao lakši trening protiv Hamburga, u tom duelu bilo je samo pitanje razlike kojom će domaćin da slavi.

U ekipi pobednika, Florijan Koh je meč završio sa 24 poena i 5 skokova, a Kendal Mekkalam sa dabl-dabl učinkom, 22 poena, 10 skokova i 8 asistencija. U Hamburgu, koji je pre samo nekoliko dana ubedljivi poražen od Partizana u Evrokupu, Džejlon Braun je zabeležio 24 poena, 4 skoka i 2 asistencije.

Kralshajm je već od prvih minuta susreta stekao dvocifrenu prednost i do kraja je konstantno povećavao, da bi u finišu dozvolio rivalu da ublaži poraz. Pobednički tim je predvodio dabl-dabl Ti Džej Šorts sa 24 poena, 2 skoka i 11 asistencija, Bogdan Radosavljević je dodao 9 poena, 4 skoka i asistenciju,a Dejan Kovačević je za 6 minuta uknjižio 7 poena.

Kod poraženih, Tai Odiaze je meč završio sa 16 poena, 7 skokova i asistencijom.

Komentari

Vaš komentar