Pobeda Merlinsa, Radosavljević sjajan

Podeli:
Euroleague Basketball via Getty Images

Na ovosezonskoj premijeri elitne nemačke lige postignuti su ovi rezultati: Kralshajm Merlins - Oliver Vircburg 111:84, Sintianiks - Hajdelberg 74:85, Hemnic - Oldenburg 79:78, Ludvisburg - Hamburg 88:87.

Kralshajm Merlinsi su slavili ubedljivo posle neverovatnog preokreta u drugom poluvremenu kada su gosti imali 3 poena prednosti. Domaći su igrali furiozno u nastavku i deklasirali rivala.

Najbolji u pobedničkom timu bili su Terel Heris sa 20 poena i Bogdan Radosavljević, koji je upisao 18 poena i 2 skoka. U poraženoj ekipi je Eigars Skele je uknjižio 19 poena, a Filip Stanić je postigao 4 poena i dodao 4 skoka. 

Hajdelberg je savladao u gostima tim Sintianiksa posle velike i tvrde borbe. Gosti su većim delom susreta imali neznatno vođstvo, da bi u finišu odmakli na „plus 10“ i osigurali trijumf. Brekot Čepman je postigao 17 poena, a u poraženom timu Nikola Rebić je zabeležio 10 poena, uz 1 skok i 6 asistencija.

Hemnic i Oldenburg su odigrali uzbudljivu utakmicu, u kojoj su domaći slavili posle velike drame. Ajzea Majki je postigao 19 poena i dodao 7 skokova za pobedničku ekipu, a kod poraženih Maks Hajdiger je uknjižio 34 poena i 2 skoka.

Slična drama se odvijala i u Ludvisburgu, gde je domaćin takođe slavio sa „pola koša“. Tremel Darden je upisao 21 poen i 7 skokova za pobednički sastav, a u poraženoj ekipi Džejlon Braun 24 poena i 3 asistencije.

 

Komentari

Vaš komentar