Pol Cipser operisan zbog krvarenja u mozgu

Nemačka 13. jun. 202113:021 komentar
Podeli:
Paul Zipser
Imago Sports

Nemački košarkaš Pol Cipser je po saznanjima nemačkih medija operisan u sredu nakon što je imao izliv krvi u mozak.

Cipser se požalio na vrtoglavicu tokom meča polufinalne serije nemačkog šampionata između Bajerna i Ludvigsburga. Posle toga on više nije igrao. Iz Bajerna su samo navodili da on ima neurološke probleme zbog kojih je propustio sve tri dosadašnje utakmice finalne serije sa Albom.

Neurološki pregledi su međutim pokazali da nemački krilni centar ima krvarenje u mozgu i da je potrebna hitna operacija.

Pol se dobro drži s obzirom na to kakve su okolnosti, ne želimo da kažemo ništa više od toga. Takođe tražimo od javnosti da shvati da pošutjemo Polovu i privatnost njegove porodice„, rekao je Bajernov portparol Andreas Bunkert.

Cipser je ove sezone igrao odlično u Bajernu, to je inače njegova druga sezona po povartku u klub koji ga je lansirao svojevremeno u NBA. Tamo je Cipser igrao za Čikago, ali se njegova NBA karijera završila zbog povrede leđa. Kratko je tražio svoju šansu iza toga u Burgosu, da bi od 2019. ponovo bio član minhenskog kluba.

Bez Pola Bajern trenutno gubi 2-1 u finalnoj seriji od Albe i u nedelju igra još jedan meč kod kuće sa berlinskim timom u Minhenu. Meč je od 15 časova i gledajte ga na Sport Klubu 3.

Komentari

Vaš komentar