Odložen derbi Boke, Ibar bolji od Pljevalja

Podeli:
KK Teodo
KK Teodo

Derbi Boka Kotorske u košarci, duel između Primorja iz Herceg Novog i Teoda iz Tivta, otkazan je na dan odigravanja utakmice, jer se tim iz Tivta suočio sa koronavirusom. Odigran je meč u Pljevljima, a Ibar je slavio sa 79:65.

Prevagu na tasu Ibra, koji je do pobede stigao nakon bolje igre u poslednjem kvartalu doneli su Nemanja Gavranić sa 19, Armin Hot sa 18 i Arvin Kalić sa 16, kod Pljevalja daleko najbolji je bio Luka Dmitrović sa 30 poena.

U subotu su odigrana su dva meča 12. kola šampionata Crne Gore u košarci, a pobedama su se radovali Studentski centar i Ol Stars.

Izabranici Nenada Trajkovića, popularni “studenti” iz Podgorice, pobedili su Danilovgrad sa 90:87, pa su sačuvali oreol nepobedivosti u svim takmičenjima. Studentski centar u šampionatu Crne Gore ima skor 11-0, u ABA 2 ligi 6-0, a stigla je i do četvrtfinala Kupa gde će se za mesto na finalnom turniru koji je odložen, boriti sa ekipom Mornara iz Bara.

Prevagu na tasu tima iz Podgorice koji je do pobede stigao daleko teže nego što se očekivalo, doneli su Flečer Megi sa 19, Andrija Slavković sa 18, Igor Drobnjak sa 16 i Vasilije Baćović sa 15 poena. Kod Danilovgrada, raspoloženi za igru u napadu, bili su Vasilije Milović sa 25 i Aleksandar Radulović sa 13 poena.

Ol Stars je pobedio Zetu sa 88:69. Najefikasniji u sastavu Ol Starsa, bili su Aleksandar Bogojević i Nemanja Knežević sa po 22 poena. Kod Zete, daleko najbolji je bio Marko Koljević sa 34 poena.

Derbi kola, između Podgorice i Sutjeske, na programu je u ponedeljak 8. februara. Utakmica između Lovćena i Jedinstva iz Bijelog Polja je odložena.

Tabela: Studentski centar 11-0, Lovćen 9-2, Sutjeska 8-2, Podgorica 7-4, Primorje 6-5, Teodo 6-4, Ibar 6-3, Ol Stars 3-9, Danilovgrad 3-9, Zeta 2-10, Jedinstvo 2-6, Pljevlja 1-10.

Komentari

Vaš komentar