Pavićević posle Cibone: Napadamo ABA ligu

ABA League 17. jan. 202113:54 > 18:201 komentar
Podeli:
Mihailo Pavićević
KK Cibona/Željko Baksaj

Košarkaši Mornara savladali Cibonu u Zagrebu sa 92:78, a trener Barana, Mihailo Pavićević je nakon pobede još jednom najavio vrhunske ambicije tima koji vodi.

Uvek kažem ono što mislim, tako je i sada. Napadamo prvo mesto u ABA ligi. U Evrokupu ćemo nastojati da odemo što dalje, nećemo se zadovoljiti samo plasmanom u TOP 16 fazu. Imamo kvalitet da svakome izađemo na crtu, ne plašimo se apsolutno nijedne ekipe, kako u ABA ligi, tako ni u Evrokupu. Igrama smo pokazali da smo na dobrom putu”, rekao je Mihailo Pavićević i nastavio:

Ovo je najjača ekipa koju smo imali. Ona je delo našeg arhitekte, mog brata Đorđa. Ovo je grupa izuzetno talentovanih igrača. Već u Čačku sam rekao da je meni kao treneru lako kad imam ovakve košarkaše, uvek mogu da izvučem novog keca iz rukava. Ali, kako stvari stoje, nećemo stati na ovome. Moj brat planira da dovedemo još jedno pojačanje, jer smo sada u igri na oba fronta. Došao je trenutak da pokušamo da napravimo što bolji rezultat, da napadnemo trofeje u svim takmičenjima ove sezone.”

Naredno iskušenje, košarkaške Mornara iz Bara očekuje 20. januara, kada u drugom kolu TOP 16 faze Evrokupa, igraju protiv Andore sa svom parketu. Podsećanja radi, Mornar je u prvom kolu, kao gost slavio protiv Gran Kanarije sa 102:100.

Komentari

Vaš komentar