Galinari: Žao mi je mog prijatelja Bogdana ali bili smo jači

Reprezentacija 14. jul. 202112:541 komentar
Podeli:
Danilo Gallinari
Imaginechina via AP Images

Danilo Galinari je uz televizor morao da prati dešavanja u finalnom meču turnira u Beogradu. Po završetku je imao razloga za slavlje, a odmah kada su se njegovi "azuri" kvalifikovali za Olimpijske igre poručio je da dolazi ako ga reprezentacija želi.

Uvek je lepo vratiti se u nacionalni tim. Nositi ove boje, osetiti atmosferu, to je tipična atmosfera za reprezentaciju, to je porodična atmosfera. Uvek je lepo vratiti se prijateljima i porodici. Uvek je zabavno i predstavlja čast„, rekao je Danilo Galinari povodom ponovnog povratka u nacionalni tim.

Galinari se prisetio kako je gledao i pratio duel Srbije i Italije. On i Bogdan Bogdanović su zajedno u Atlanti gledali duel iz Beograda.

Bilo je predivno, povrh svega imam jednog saigrača iz Srbije. Zajedno smo gledali taj derbi Srbije i Italije kod kuće. Mislim da je za svakog, pogotovo za moju generaciju san o Olimpijskim igrama stvar o kojoj smo oduvek mislili, to je san sa kojim smo se rodili i odrastali. Sada je to realnost, to je spektakularno„.

Danilo je imao i empatiju prema Bogdanoviću koji je morao da čestita posle poraza Srbije.

Žao mi je mog druga i saigrača Bogdanovića ali mi smo bili jači„, kratko je rekao Galo.

Komentari

Vaš komentar