„Micić? Imao je problem, ne znam koji; Vasa: Čuće se“

Reprezentacija 5. jul. 20210:2019 komentara
Podeli:
FIBA.basketball

Selektor Srbije Igor Kokoškov rekao je da je Vasilije Micić imao neki problem medicinske prirode i zato nije igrao više protiv Italije u finalu kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Tokiju.

‘Orlovi’ nisu uspeli da izbore olimpijsku vizu pošto su u odlučujućoj utakmici poraženi 102:95 u punoj dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Povezane vesti

Micić je prvo izostavljen iz startne postave, a potom je odigrao samo 14 minuta i za to vreme je imao osam poena i dve asistencije. Poslednji put je u igri bio šest i po minuta pre kraja treće četvrtine, kada su Italijani vodili 68:49.

Bio je deo priprema za utakmicu, planirao sam ga za startnu petorku, ali nije bio tu. Sve se desilo iznenada, Avramovića sam stavio u startnu petorku, počeli smo utakmicu sa drugačijom postavom. Imao je neki medicinski problem sa kojim nisam upoznat u ovom trenutku, nisam doktor. To je razlog zašto je igrao samo 14 minuta, igrao bi više da je bio na 100 odsto, nažalost nije, a igrali su oni koji jesu, jednostavno je”, rekao je Kokoškov na pitanje na konferenciji za medije zašto je Micić igrao samo 14 minuta.

Košarkaš Anadolu Efesa i MVP Evrolige i završnog turnira elitnog takmičenja je na pitanje što nije više igrao samo procedio:

Čuće se.

Neuspehom u Beogradu Srbija će propustiti treće od poslednja četiri izdanja Olimpijskih igara. ‘Orlovi’ su na prethodnim, u Rio de Žaneiru, osvojili srebrnu medalju.

Komentari

Vaš komentar